Складна ситуація на ринку перевезень не вплине на довгострокові контракти УДП, підписані цього року — Бєлах

УДП виконує зобов’язання перед аграріями, які ще навесні забронювали обсяги перевезень.

Про це заявив заступник генерального директора Українського Дунайського пароплавства Владислав Бєлах під час онлан-наради з контрагентами компанії.

«Деякі іноземні перевізники обмежили роботу флоту в українських дунайських портах, ставки фрахту продовжують зростати. Ще з минулого року ми попереджали про цей ризик. Пропонували аграріям та трейдерам не робити ставку лише на морський флот. Ми говорили — хеджуйте ризики, заключайте довгострокові контракти також на річкові перевезення, фіксуйте умови, поки фрахтові ставки на мінімумі. Ті, хто нас почув, сьогодні має можливість вивозити продукцію. УДП виконує взяті на себе зобов’язання у повному обсязі, це наша принципова позиція», — сказав Бєлах.

За словами заступника генерального директора, у подальшому підприємство також буде дотримуватися відкритої та прозорої політики, віддаючи пріоритет довгостроковим контрактам за ринковими умовами.

Читайте також: Альтернативи Дунаю немає. Треба посилювати ППО і працювати — Дмитро Москаленко

Нагадаємо, Українське дунайське пароплавство власним флотом буде доставляти агропродукцію з дунайських портів європейських країн до румунського порту Констанца.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus