VITAGRO PARTNER відкрив завод з виробництва ЗЗР та мікродобрив в Хмельницькій області

7 вересня в селі Івашківці, що в  Хмельницькій області, компанія VITAGRO PARTNER відкрила новий завод з виробництва ЗЗР та мікродобрив — BAYTON.

Про це повідомляє Latifundist.com.

На новому заводі середня потужність виробництва мікродобрив та рідких комплексних добрив складає 18 тис. т на рік, лінія повністю автоматична.

Як зазначила інженер з якості Ірина Цісар, обладнання на заводі встановили українського виробництва. Лінія фасування дозволяє розливати в середньому 2 т добрив за годину. Фасування відбувається у тару по 5, 10 і 20 л.

На заводі BAYTON працюватиме Центр досліджень та розробок, в який входять лабораторія з розробки ЗЗР, лабораторія з розробки добрив і мікродобрив, агролабораторія та лабораторія з якості. В штаті 11 високваліфікованих спеціалістів. В Центрі досліджень вже розробили більше 30 продуктів та впровадили їх у виробництво.

«Сьогодні відкриття нового виробництва — це нові робочі місця, створення валового продукту та доданої вартості. Це запорука нашого майбутнього», — додав почесний президент групи компаній Vitagro Сергій Лабазюк.

Читайте також: VITAGRO запустить виробництво біоетанолу на базі спиртзаводу

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus