В лабораторії нового заводу VITAGRO PARTNER вже розробили та впровадили у виробництво понад 30 продуктів

В лабораторії з досліджень та розробок ЗЗР нового заводу VITAGRO PARTNER, що відкрили у вересні на Хмельниччині, вже розробили та впровадили у виробництво понад 30 продуктів.

Про це йдеться у матеріалі на Latifundist.com «MADE BY BAYTON: українські мікродобрива та ЗЗР родом з Хмельниччини. Фоторепортаж з відкриття найпотужнішого заводу в Україні».

У лабораторії є всі інструменти та приладдя, які імітують виготовлення продукту на заводі. Зокрема, бісерний млин, який дозволяє подрібнювати продукт.

В лабораторії заводу з виробництва мікродобрив всі продукти розробляються по технології 100% хелатування катіонів металів.

«Адже хелатовані форми засвоюються рослиною на 80-90%, а оксидні та сольові — всього на 10%. Крім того, усі продукти серії EnerGreen Premium сумісні між собою. А ще, завдяки хелатуванню, компоненти продуктів не вступають у взаємодію з фосфатами. Тож спокійно можна додавати фосфатні добрива у бакову суміш», — йдеться у матеріалі.

Також на заводі працює лабораторія з контролю якості. Її співробітники слідкують за якістю на всіх ланках виробництва: починаючи від вхідної сировини, закінчуючи вже готовим продуктом.

Читайте також: VITAGRO PARTNER відкрив завод з виробництва ЗЗР та мікродобрив в Хмельницькій області 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus