Виробник кормів з Дніпропетровщини запустить нову виробничу лінію

Група компаній «Крамар», потужності якої розташовані у Кривому Розі, планує запустити нову автоматизовану виробничу лінію.

Про це в інтервʼю для Latifundist.com розповів власник і керівник компанії Олександр Крамар.

«Фактично, це буде мінізавод. Для нас це перший проєкт такого масштабу. На новій лінії хочемо виготовляти замінники незбираного молока, концентрати для виготовлення комбікормів і білкові вітамінні добавки, як окремий вид готової продукції», — каже Олександр Крамар.

Зараз ведеться будівництво приміщення, де буде розташована лінія, і паралельно — виготовлення обладнання на Хорольському механічному заводі.

Читайте також: Після перемоги українські корми для тварин будуть користуватися попитом і на європейському ринку — думка 

«Ми довго думали, де розмістити нову лінію. Зійшлися на думці, що незважаючи на ризики, пов’язані з війною, найкращий варіант — це все ж таки Кривий Ріг», — зазначає власник компанії.

Потужність лінії складатиме три тонни на годину. «Крамар» вже має автоматизовану лінію, але менш потужну.

Нагадаємо, «Крамар» планує будівництво двох заводів. Один з них буде спеціалізуватися на виробництві преміксів. Наразі ці проєкти знаходяться на стадії розробки. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus