Дунайське пароплавство надаватиме послугу комплексного перевезення для річкових портів Європи

«Українське Дунайське пароплавство» (УДП)  створило послугу комплексного перевезення за єдиним тарифом для європейських річкових портів.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«У нас є успішний досвід роботи на основі комплексної послуги — ми доставляли зернові з автотранспорту в українському порту на велике морське судно в Констанці. Цього року розширюємо програму на річкові порти європейських країн: забезпечуємо клієнту як фрахт, так і перевалку різних видів вантажів (зернові, контейнери, метал, тощо)», — зазначив заступник генерального директора УДП Владислав Белах.

Вже досягнуті домовленості з портами Угорщини, тривають переговори з австрійськими та сербськими колегами по створенню партнерської стивідорної мережі.

За словами Белаха, які готові замовити послугу із перевезення європейської аграрної продукції.

Читайте також: УДП розробило три лінії для баржевих караванів, щоб перенаправити вантажі з західного кордону 

Замість фрахту з точки завантаження до точки розвантаження УДП пропонує комплексну послугу за єдиним тарифом, в яку вже включені всі складові логістичного ланцюга.

Нагадаємо, Україна планує створити додатковий маршрут перевезення товарів через річку Дунай задля збільшення експорту до довоєнного рівня.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus