Аграріям Херсонщини не вистачає насіння, добрив та ЗЗР для посівної. Благодійники організували допомогу

У Білозерській та Дар'ївській громадах Херсонської області розмінували поля, однак аграрії потребують допомоги у купівлі насіннєвого матеріалу, добрив та ЗЗР, щоб провести посівну у цьому сезоні.

Про це пише SuperAgronom.com.

Благодійна організація «Я — Херсон» ініціювала підтримку в забезпеченні господарств насінням. Перші мішки насіння вже надійшли і фермери вже розпочинають посівну.

«Важливо! Наша благодійність матиме продовження! Частину врожаю фермери передадуть населенню Білозерської та Дар'ївської громад Херсонщини. Просимо приєднатися до доброї справи», — координатор проєкту Олена Данилюк координатор проєкту.

До ініціативи «Я — Херсон» щодо надання допомогти аграріям деокупованої частини Херсонщини у посівній кампанії приєдналась компанія «ЄВРОСЕМ».

Читайте також: Посівні площі на Херсонщині збільшаться втричі — ОВА

Компанія надала посівний матеріал соняшнику і звернулась із закликом підтримати аграріїв до своїх партнерів. Також компанія «ЄВРОСЕМ» постійно надає супровід щодо технології вирощування.

Щоб приєднатися до ініціативи, необхідно звернутися за номером телефону 0509483205 або написати на електронну адресу daniluk.iamkherson@gmail.com.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus