Райффайзен Банк реструктуризував $45 млн кредиту НІБУЛОНу

НІБУЛОН та «Райффайзен Банк» підписали двосторонню угоду з реструктуризації кредиту на суму $45 млн терміном на 6 років, повідомила пресслужба агрохолдингу.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

«Ми завжди підтримуємо українських аграріїв, бізнес яких постраждав від війни, та йдемо назустріч клієнтам, які намагаються добросовісно виконувати свої зобов’язання, а також індивідуально підходимо до кожного кейсу з реструктуризації заборгованості», — зазначила Наталія Гуріна, заступниця голови правління Райффайзен Банк, яка відповідає за управління ризиками та роботу з проблемною заборгованістю.

Читайте також: НІБУЛОН отримав причепи-зерновози від USAID

«Усі ми пам’ятаємо вражаючі кадри влучання чотирьох авіабомб по 500 кг у зерновий термінал філії «Козацька» на Херсонщині та подальшу повінь, яка спіткала її внаслідок підриву Каховської ГЕС. Розуміння цього факту дає нам можливість осягнути рівень довіри з боку банку до НІБУЛОНу, який компанія отримує разом із реструктуризацією. Дякуємо за те, що обираючи НІБУЛОН, підтримуєте економічну стійкість агросектора та України в умовах військових викликів», — сказала Ірина Левківська, фінансова директорка НІБУЛОНу.

  • НІБУЛОН та Creditwest Bank Ukraine підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років.
  • Також банк Восток реструктурував кредит НІБУЛОНу, пролонгувавши його терміном на 8 років з пільговою відсотковою ставкою та відстрочкою за терміном погашення основного боргу.
Виконано за допомогоюDisqus