У PROMETEY розповіли, як зекономити на логістиці

Збір ранніх зернових розпочато вже по всій Україні. Агрохолдинг PROMETEY, в активах якого 26 елеваторів, нині щоденно приймає сотні вантажівок з зерном, як своїх, так і своїх партнерів, повідомляє пресслужба компанії.

Фермери відвантажують у зерносховища компанії десятки тисяч тонн зерна і повертаються назад не порожніми. На базі елеваторів компанії успішно функціонує «Агромаркет». Там партнери компанії можуть придбати необхідні сільськогосподарські товари. Це мінеральні добрива, засоби захисту рослин, посівний матеріал і сільгоспобладнання.

Читайте також: Рафаель Гороян: Задача PROMETEY — витіснити росіян з єгипетського ринку

Генеральний директор елеваторного напрямку Олександр Шутов розповів про вигідну пропозицію від компанії, яка дає можливість фермерам зекономити на логістиці.

«Ще з 2018-го року на базі елеваторів, а також у форматі інтернет-магазину працює «Агромаркет». Ми пропонуємо нашим клієнтам тільки якісну продукцію українського та імпортного виробництва. Та найбільший плюс цього напряму — це економія на логістиці. Водій приїжджає до нас з зерном і їде назад не в холосту, а з необхідним для кожного аграрія вантажем», — розповів Олександр.

У компанії наголошують — працюють виключно з надійними та перевіреними виробниками. Засоби захисту рослин від BASF, ALFA Smart Agro, Unifer. Посівний матеріал від виробників Limagrain, Syngenta, «Євраліс Семенс».

PROMETEY запрошує українських виробників до співпраці на вигідних умовах.

Софія ЯрошенкоLatifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus