Ощадбанк рефінансує інвестиційний проєкт НІБУЛОНу більш ніж на $20 млн

Ощадбанк та НІБУЛОН домовились про низку нових кредитних угод для поповнення обігових коштів. Таким чином агрохолдинг рефінансує обсяг здійснених інвестицій на загальну суму $20,3 млн, повідомила пресслужба.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

17 вересня сторони підписали першу частину цієї кредитної програми на суму $13 млн.

НІБУЛОН спрямує отримані кошти на відновлення обігового капіталу після інвестицій у будівництво нового перевантажного терміналу на Дунаї.

Поповнення обігового капіталу дозволить НІБУЛОНу забезпечити в повному обсязі закупівельну кампанію сезону 2024/25.

«Для нас «НІБУЛОН» — давній і надійний партнер вже понад 6 років. Це один зі стовпів продовольчого потенціалу країни, в тому числі експортного. На сьогодні загальний кредитний портфель компанії в Ощаді становить вже майже 2 млрд грн. Враховуючи те, що Ощадбанк має високий рівень ліквідності, ми готові продовжувати фінансову підтримку «НІБУЛОНу» в усіх його ініціативах для відновлення втрачених через повномасштабну війну лідерських позицій на світових ринках», — сказав  Юрій Каціон, заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес.

Читайте також: Ощадбанк реструктуризував на 6 років кредит НІБУЛОНу

  • Банк Восток реструктуризував кредит НІБУЛОНу, пролонгувавши його терміном на 8 років з пільговою відсотковою ставкою та відстрочкою за терміном погашення основного боргу.
  • НІБУЛОН та «Райффайзен Банк» підписали двосторонню угоду з реструктуризації кредиту на суму $45 млн терміном на 6 років.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus