Логіст розповів, скільки потрібно свого та найманого транспорту для збирання врожаю

Без власного транспорту ефективно проводити збиральну кампанію неможливо.

Таку думку висловив директор компанії «Агрейн Транс» «Агрейн» Олександр Морозов у ​​матеріалі «Правда чи брехня, або ТОП-міфів про перевезення зерна автотранспортом» на Latifundist.com.

Він зазначив, що співвідношення власного автотранспорту компанії та найманого має бути в межах 20х80, де 20% — власні автомобілі, 80% — наймані.

На думку Олександра Морозова, це дозволить компанії вирішувати термінові необхідні завдання без залучення сторонніх організацій та бути незалежнішими.

Також на думку експерта, ринок вантажоперевезень ніколи не зможе знайти золоту середину в кількості автотранспорту і завжди відчуватиме профіцит або дефіцит автомобілів.

«Золотої середини, мабуть, ніколи не буде. За свою кар'єру я її ніколи не бачив. І це характерно не тільки для автотранспорту, але і для залізничних та водних перевезень. Адже кожен рік унікальний і передбачити необхідну кількість того чи іншого виду транспорту неможливо», — прокоментував Олександр Морозов.

Експерт також наголосив, що автотранспортні компанії за нинішніх тарифів працюють лише в плюс. Крім того, рівень цьогорічних тарифів — найвищий за останні 10 років.

Нагадаємо, заступник директора Департаменту комерційної роботи «Укразалізниці» Валерій Ткачов наголосив, що на логістичному ринку йде спекулятивний «перегрів» ринку використання вагонів-зерновозів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus