Прометей залучив $10 млн інвестицій для закупівлі соняшника

У вересні група компаній «Прометей» заявила про залучення від міжнародного інвестиційного фонду $10 млн, які будуть спрямовані на поповнення оборотного капіталу групи, у тому числі для нарощування обсягів закупівлі сировини, у цьому випадку соняшнику.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відповідне рішення продиктоване планами компанії «Прометей» щодо виходу на зовнішні ринки соняшникової олії в якості постачальника. Найбільш пріоритетними напрямками постачання компанії є Індія, Китай, а також країни Європи.

«Стабільні та прозорі відносини компанії «Прометей» з міжнародними діловими партнерами зумовлені насамперед сильними ринковими позиціями підприємства. Чергове підтвердження цього отримано на початку жовтня, коли група отримала вже друге поспіль висновок KPMG про успішне проходження аудиту»,  наголошується в повідомленні прес-служби.

Згідно з повідомленням прес-служби, результати укладання KPMG Limited підтверджують показники діяльності групи за 2020 рік: валовий дохід  $254,2 млн, активи  $199,3 млн, EBITDA  $32,6 млн, капітал  $76,1 млн.

Нагадаємо, що станом на 28 жовтня 2021 р. в Україні намолотили 60,68 млн т зернових та зернобобових культур площею12,9 млн га або 81% до прогнозу за середньої врожайності 4,72 т/га.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus