Бізнес назвав галузі для інвестицій у 2022 році: серед них сільське господарство

У 2022 році інвестори називають галузь сільського господарства як одну із найдоцільніших для інвестиційної діяльності.

Про це пише Forbes.ua.

У цьому році експерти виділяють сектор нерухомості, логістики та IT, а також ринок сільського господарства як галузі, які інвестиційно привабливі для бізнесу.

«Оптимізація в сільському господарстві за допомогою програмного забезпечення — це дуже перспективний напрямок», — зазначає керуючий партнер Chernovetskyi Investment Group Володимир Кривко.

Читати по темі: У що інвестують та на що витрачають гроші аграрії?

За словами експертів, інвесторам варто тримати частину портфеля в ліквідних активах в Україні, а частину — у зарубіжних інструментах. Цим самим вони зможуть нівелювати геополітичні ризики на зразок можливої військової агресії РФ.

«Щоб не втратити накопичення, я раджу новачкам не заглиблюватися в галузеву аналітику та не намагатися вгадати, де дно, а де вершина. Заробити це допоможуть час та диверсифікація», — каже засновник First Kyiv Investment Club Іван Компан.

За його словами, почати можна з купівлі біржових фондів на індекс NASDAQ або S&P500. Розраховувати варто на довгі дистанції, адже світова економіка завжди зростатиме.

Повну версію матеріалу читайте на Forbes.ua.

Нагадаємо, озвучено ТОП-15 найбільших одержувачів відшкодування ПДВ в АПК за грудень. Найбільшим одержувачем відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) за грудень 2021 р. стала компанія «Кернел-Трейд» (входить в «Кернел»), сума відшкодування склала 1 055,14 млн грн.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus