НІБУЛОН транспортував річковим сполученням 25 млн т вантажів

«НІБУЛОН» планує перевезти водою до 5 млн т вантажів за 2021/22 МР. 

Про це пише пресслужба «НІБУЛОН».

Повідомляється, що «НІБУЛОН» не перший рік нарощує свої потужності та обсяги перевезень внутрішніми водними шляхами.

«Компанія почала реалізовувати проєкт з відродження Дніпра і Південного Бугу як головних транспортних артерій України ще у 2009 році», — розповідають в компанії.

Зазначається, що «НІБУЛОН» має елеваторну мережу з 27 підприємств та флот із 80 суден. У результаті залучення водного транспорту, компанія транспортувала 25 млн т вантажів, цим самим розвантаживши автошляхи приблизно на 1 млн вантажівок.

У компанії додають, що у 2021/22 МР планують доставити за допомогою річкового сполучення 4,5-5 млн т. Минулого 2020/21 МР вдалося встановити рекорд із перевезень внутрішніми водними шляхами —  4,3 млн т вантажів.

«Ми впевнено рухаємося до поставленої мети і вже перевезли флотом більше ніж 2,2 млн т вантажів, виконавши для цього 699 барже-буксирних рейсів», — повідомляють в компанії.

Нагадаємо, G.R. Agro збільшила обсяг перевезень зернових водним транспортом на 50%. У листопаді перевезено, завантажено та відправлено з елеваторів компанії на суда класу «річка-море» 15 тис. т.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus