НІБУЛОН встановив чотири рекорди упродовж 2021 року

Минулий рік, з рекордними показниками врожаю, був сприятливим для розвитку вітчизняного АПК. Відтак, компанія «НІБУЛОН» примножила свої показники та встановила нові рекорди.

Про це пише пресслужба «НІБУЛОН».

Повідомляється, що у 2021 компанія досягнула кращих результатів за усю історію відвантажень сільськогосподарської продукції в розрізі місяця, кварталу, півріччя та календарного року.

«Рекордними стали серпень із показником 700,9 тис. т, 4 квартал — 1,88 млн т, 2 півріччя — 3,71 млн т. Як закономірний результат — новий абсолютний рекорд за рік — понад 5,64 млн т відвантаженої сільгосппродукції», — йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що важливою передумовою нарощення показників торговельної співпраці став рекордний врожай пшениці, кукурудзи та ячменю в Україні у 2021 році.

«Значним досягненням минулого року стало й розширення географії експорту: відвантаження було здійснено до 38 країн. Для порівняння, у 2020 році цей показник становив 32 країни, а у 2017 — 23 країни», — повідомляють в компанії.

У компанії додають ще один рекорд. «НІБУЛОН» нарощує обсяги рейдової перевалки, яка сягнула 67% від загального експорту компанії за 2021 рік.

За словами компанії, для реалізації інвестиційної програми компанії з відродження перевезень по Дніпру та Південному Бугу «НІБУЛОН» вклав у розвиток економіки країни понад $2,3 млрд.

Нагадаємо, українське промислове свинарство покращило показники виробництва у 2021. Бенчмаркінгові дослідження, виявили пріоритети українських виробників свинини. Серед них — скорочення падежу та ефективна годівля тварин.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus