У 2021 елеватори Cygnet прийняли майже на 70% більше зерна, ніж сезоном раніше

Минулий сезон став рекордним у роботі елеваторного напрямку компанії Cygnet. Елеватори прийняли 413 тис. т зерна, що на 69% більше проти 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Cygnet.

У компанії називають причини зростання обсягу зберігання, серед яких висока урожайність культур врожаю 2021 р. та збільшення об’єму прийнятого зерна елеватора у с. Козятин, який відпрацював перший повний сезон.

Повідомляється, що елеватор у с. Андрушки прийняв 281 тис. т. зерна. У розрізі культур було прийнято: 233 тис. т — кукурудзи, 22 тис. т — пшениці, 14 тис. т — сої, 9 тис. т — соняшнику та 3 тис. т — ячменю.

Зазначається, що елеватор у с. Козятин прийняв 132 тис. т зерна, з якого 111 тис. т — кукурудзи, 12 тис. т — соняшнику та 9 тис. т — пшениці.

Нагадаємо, потенціал переробної галузі зросте за умови будівництва інфраструктури. У групі «Агрікон» (Agricon) впевнені, вітчизняні підприємства можуть не лише пропонувати ринку продукцію виробництва, а й переробки. В Україні активно будуються зернопереробні комплекси, а компанії з будівництва таких об’єктів мають інвестувати у нові технології будівництва переробних об'єктів та формувати для цього відповідні кадри.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus