Прометей оновив автопарк тягачами з причепами-зерновозами на €638,5 тис.

Структурний підрозділ компанії «Прометей» — «Прометей Авто» — в рамках масштабної програми модернізації оновлює автопарк новими тягачами з причепами-зерновозами.

Про це повідомила пресслужба компанії «Прометей» в коментарі для Latifundist.com

Зазначається, що було закуплено MAN TGХ 18.440 з причепами Schmitz Cargobull у кількості 5 одиниць.

В компанії акцентували, що програму реалізовано спільно з «ОТП Лізинг», загальна сума інвестицій у проєкт склала €638,5 тис. 

«Нові зерновози завдяки технічним характеристикам можуть долати ділянки навіть найбільш важкопрохідних доріг, що дозволить Нам підвищити рівень контролю за транспортуванням та збереженням вантажу», — прокоментували в логістичному підрозділі компанії «Прометей».

Зазначається, що рішення про посилення власного автопарку «Прометея» приймалося на підставі багатьох причин, однією з них є криза в секторі авто- та залізничних перевезень у країні.

«Ми прогнозуємо, що традиційні проблеми УЗ та більшості основних автомагістралей України не вирішаться у короткостроковій перспективі. Особливо зараз, коли першому плані виходять питання загальнодержавного масштабу», — повідомила пресслужба «Прометей».

В компанії також прийнято рішення придбати в середньостроковій перспективі ще 35 машин. Таким чином, активи логістичного підрозділу «Прометея» налічуватимуть 58 автопоїздів та 54 залізничні вагони.

Нагадаємо, що «Прометей» у рамках стратегії технологічної модернізації оголосила про оновлення автопарку новими фронтальними навантажувачами Merlo TF 38.10.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus