Кернел надає гуманітарну допомогу регіонам, які найбільш постраждали від окупантів

Гуманітарна допомога
Гуманітарна допомога
Джерело фото: Telegram-канал KernelTeam

Волонтери «Кернел» продовжують взаємодіяти з благодійними фондами для забезпечення повноцінним харчуванням найбільш незахищених категорій населення — дітей з дитбудинків і одиноких пенсіонерів з установ для людей похилого віку та доставляти іншу гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє пресслужба «Кернел» в Telegram.

Зазначається, що компанія активно відвантажує продукти для територіальної оборони та волонтерів, які координують продовольчу ситуацію у звільнених населених пунктах Київської області та в районі ЧАЕС.

«Налагодили постачання тушкованки з Латвії, вже зустріли перші машини з продукцією. Відвантажуємо для регіонів, які найбільш постраждали від окупантів», — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі додають, що «Кернел» надає транспорт для доставки гуманітарних вантажів до Полтавської області з подальшим розподілом на регіони, де ведуться бойові дії. Також допомагають біженцям, які шукають тимчасовий прихисток на Полтавщині.

Повідомляється, що волонтери компанії забезпечують часткові потреби МОЗ медикаментами (знеболювальні та кровоспинні засоби, препарати для реанімаційних та операційних відділень).

«Найближчим часом очікуємо на фінальні поставки — спорядження для ефективного захисту наших бійців — тепловізори, бронежилети, каски. А минулого тижня замовили та чекаємо на велику партію кровоспинних турнікетів», — додається в повідомленні.

Нагадаємо, армія отримала 500 тис. грн гуманітарної допомоги від ГК «Прометей».

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus