Золочівський елеватор відновлює свою роботу — Прометей

Група компаній «Прометей» повідомляє про початок відновлення діяльності елеватора «Золочів», розташованого у Харківській обл., смт Золочів. 

Про це повідомляє пресслужба ГК «Прометей»

Зазначається, що наразі підприємство повертає персонал на роботу, поступово відновлюючи свою планову діяльність. Найближчим часом заплановано розширення спектру послуг, що надаються сільгоспвиробнику, а також відновлення відвантаження.

Повідомляється, що співробітники зерносховищного комплексу також повідомляють, що після нетривалого відключення, подачу електроенергії на елеватор відновлено. Це дозволяє проводити роботи з контролю якості зернових та олійних, що зберігаються на елеваторі.

Читайте також: «‎Націоналізація земель, вивіз зерна та олії: як на тимчасово окупованих землях захоплюють агробізнес»‎ 

У повідомленні компанії наголошується, що «Золочівський елеватор» з початку березня знаходився під посиленою охороною і був фактично «законсервований», Координаційний блок групи забезпечував персонал усім необхідним. На підприємстві була охорона і директор, а також позмінно виходив персонал, який обслуговував елеваторне обладнання. Відвантаження не здійснювалося.

«Наразі, коли лінія фронту від нас відсунута, ми маємо намір переходити в більш активний режим роботи. Регулярно контролюється якість продукції, ведеться необхідний облік», — каже директор елеватора Данило Данилов.

«Наші зерносховища з перших днів війни були переведені у військовий режим і були під особливою охороною. Це дозволило повноцінно функціонувати більшій частині активів зі зберігання зерна. Запуск роботи «Золочівського елеватора» дозволить посилити блок активів Групи, що працюють у штатному режимі, і надалі допоможе знизити дефіцит елеваторних потужностей загалом по галузі в новому сезоні», - зазначили у компанії.

Нагадаємо, ГК «Прометей» повідомила про підписання кредитної угоди про фінансування на суму 60 млн грн для проведення посівної кампанії у 2022 та поповнення оборотних коштів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus