Аналітики USDA прогнозують рекордний урожай сої в США у 2022 році

Соя
Поле сої
Джерело фото: Latifundist.com

Незважаючи на вологу весну для більшої частини Середнього Заходу, аналітики USDA прогнозують рекордний урожай сої в США у серпневому звіті. У виграші будуть міжнародні покупці американської сої.

Джерело: The U.S. Soybean Export Council (USSEC)

Серпневий WASDE Міністерства сільського господарства США завжди цікавий, оскільки, за словами віце-президента USSEC Мака Маршалла, зазвичай включає оновлення врожайності на основі розвитку посівів.

До того ж трейдери чекали оновлення інформації про посівні площі на основі повторного обстеження USDA Міннесоти, Північної Дакоти та Південної Дакоти через вологу погоду протягом сезону посіву.

З цього моменту USDA переглянуло загальну посівну площу на 300 000 акрів до 88,025 мільйонів акрів (35,6 мільйонів гектарів), а прогноз врожайності — до 51,9 бушелів на акр.

«Перегляд врожайності в бік збільшення компенсує скорочення площ, встановивши загальний оціночний розмір посівів у 4,53 мільярда бушелів (123,3 млн т)», — говорить Маршалл.

Не здивована коригуванням врожайності в бік підвищення ринковий аналітик Емілі Френч. Вона зазначає, що останні два роки USDA занижувало врожай сої в США.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus