Майже половина зембанку ІМК придатна для впровадження R&D технологій

Агрохолдинг «IMК‎»‎ підписав зі швейцарською компанією OneSoil угоду про дослідження та розробки в галузі польової аналітики та цифрового сільського господарства. 

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

Відмічається, що протягом наступних 5 років компанії продовжуватимуть разом вдосконалювати застосування технології диференційоване внесення ТМЦ (насіння, добрив, засобів захисту рослин тощо) на полях, які обробляє «IMК‎»‎.

Генеральний директор «IMК‎» Алекс Ліссітса відзначив, що агрохолдинг з 2017 року успішно впроваджує різноманітні елементи точного землеробства. Зокрема, з 2019 року застосовують диференційований висів і внесення добрив — технологію, що дозволяє економити ресурси, підвищувати ефективність виробництва та зменшувати негативний вплив на довкілля.

«‎Завдяки партнерству з OneSoil ми вже успішно реалізували пілотний проект на 20% земельного банку «IMК‎». За наступні 5 років співпраці з OneSoil ми плануємо збільшити площі для застосування технології змінної норми внесення щонайменше вдвічі, оскільки за попередніми оцінками 45% полів холдингу придатні для цього», — відмітив він. 

Читайте також: «‎Земля в смартфоні та на війні. Як працює із 24 лютого Держгеокадастр»‎ 

Нагадаємо, що капіталізація українських публічних аграрних компаній за період з 18 по 25 вересня переважно знизилась

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus