Польський трейдер розповів, скільки заробляють на тонні збіжжя європейські посередники

Європейський посередник заробляє євро або півтора на тонні. Це ставка чи не по всій Європі. 

Про це розповів трейдер Agrolok Андрій Абдулов в матеріалі: «‎Поляки не так заробляли на українських експортерах, як ваші посередники на аграріях, — польський трейдер»‎ на Latifundist.com.

«Мені сказали, що в Україні менше ніж за 4 не варто і братися. У світлі війни чув і про $25 маржі. Але десь це і зрозуміло. Раніше трейдер мав добрі обсяги, якщо продавав 50 тис. т, то заробляв умовно $100 тис. на рік і мав гідне життя.  Зараз же маючи 2 тис. т, він втратив розум і хоче $25‎»‎, — відмітив Андрій Абдулов. 

За спостереженнями польського трейдера: польські покупці не так старались заробляти на українських експортерах, як українські посередники на виробниках. 

«‎У нас холодний підхід до бізнесу. Завдяки цьому фірма існує 30 років. Немає поспішних рішень. Кожен крок зважується по кілька разів. Ніхто не женеться за примарними цифрами»‎, — каже Андрій Абдулов. 

Нагадаємо, фахівець розповів, як знизити попит на «кешові конверти» на агроринку.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus