KSG Agro на третину збільшив виручку від реалізації свиней

Агрохолдинг KSG Agro за 10 місяців п.р. збільшив виручку від реалізації свиней на понад 34% у порівнянні з аналогічним періодом 2021 р. 

Про це повідомила пресслужба KSG Agro.

Зазначається, що агрохолдинг KSG Agro за 10 місяців п.р. збільшив виручку від реалізації свиней на 34,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, якщо за результатами 10 місяців 2021 р. вона склала 291 млн 552 тис. грн, то за цей же період 2022 р. — 391 млн грн.

«Зростанню виручки від реалізації свинарської продукції — як живих свиней, так і напівтуш, сприяло збільшення продажів поросят, завдяки омолодженню свиного поголів‘я та висока якість свиней канадської генетики Genesus», — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Читайте також: «‎З любов’ю до землі. Добірка книг, фільмів, вистав та живопису українських митців про агро»‎ 

Нагадаємо, що KSG Agro оновив поголів‘я свиней 60 чистопородними свиноматками та 10 кнурами канадської генетики Genesus. Вони були доставлені на свинокомплекс, що входить до складу агрохолдингу, на початку листопада нинішнього року.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus