Табалов звинуватив БЕБ у розповсюдженні недостовірної інформації

Інформація про схему ухилення від сплати 42,4 млн грн податків компанією з Кіровоградської області не стосується ні мене, ні членів моєї родини, ні компанія «Юрія‎»‎.

Про це Latifundist.com розповів директор молочної компанії «Волошкове поле» «Формула смаку» Андрій Табалов.

За його словами, стаття, яка вийшла на сайті БЕБ і була розтиражована у ЗМІ, містить недостовірну інформацію. Кримінальне провадження було розпочато по факту зловживань посадових осіб податкової служби.

«‎Річ у тім, що компанія «‎Юрія»‎ мала господарські відносини з сільгосппідприємствами, які, на думку слідства, мають ознаки фіктивності. Але виникає питання, чому у 2021 році держава, коли реєструвала податковий кредит по господарських операціях «‎Юрія»‎ з цими підприємствами, ознак фіктивності в них не вбачала? Знову ж питання до податківців. . . », — зазначив бізнесмен. ‎ 

Андрій Табалов відзначає, що до самих сільськогосподарських підприємств ніякого стосунку не має.

«Щодо коштів, які були вилучені під час обшуків, вони взагалі належать приватним особам. До того ж вилучені були поза ухвалою суду. Всі документи, які доводять легальність їх походження були одразу пред’явлені слідчим. Але, на жаль, слідчі не зважали на ці обставини та діяли зухвало, порушуючи всі норми права. На даний час дії слідчих оскаржуються у суді», — резюмував керівник компанії. 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2023 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus