Добрива за програмою USAID АГРО зможуть отримати фермери ще трьох областей

Програма USAID АГРО надасть мінеральні добрива для фермерів Житомирської, Вінницької та Черкаської областей.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства.

«Враховуючи велику зацікавленість фермерів з Житомирської, Вінницької та Черкаської областей в отриманні мінеральних добрив Сульфат амонію ((NH4)2SO4), Nitrogen 21%, Sulfur 24%) для підживлення зернових та олійних культур, АГРО відкриває таку можливість у ДАР», — йдеться у повідомленні.

Фермери, які бажають отримати 1 тонну Сульфату амонію в тому числі для використання на ярі культури, можуть подати заявку через Державний аграрний реєстр до 19 березня в розділі «Доступні програми»  «Отримання від Програми USAID АГРО 1 т мінеральних добрив для підживлення зернових та олійних культур». Вимоги та умови програми є в Державному аграрному реєстрі.

Якщо достатня кількість охочих отримати добрива буде набрана, то програму можуть завершити раніше 19 березня.

Нагадаємо, минулої осені калійні добрива вносилися в невеликій кількості через високі ціни, нестачу грошей та слабку пропозицію. Однак в наступному сезоні відмова від внесення може позначитись на стані ґрунту. Тому очікується зростання закупівель калійних добрив.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus