Кернел інвестував 1 млн євро в транспортну інфраструктуру

«Кернел» запустив інвестиційний проєкт у партнерстві з перевізниками, на який спрямували 1 млн євро. В його межах планується розширення транспортних можливостей партнерів компанії.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«До співпраці залучили п’ятьох перевізників і завдяки інвестиціям Kernel їхній автопарк поповнився 31 автопоїздом з цистернами. Це суттєво допомогло нашим партнерам-перевізникам відновитися після обвалу ринку перевезень на початку активної фази війни. Також дало змогу додатково залучити до ринку перевезень України сучасний парк нових автівок-олієвозів, що відповідають найвищим стандартам безпеки та екології Євро-6», — йдеться у повідомленні.

Засновник ТОВ «Стріт-компані» Віталій Букоємський в рамках проєкту придбав 4 тягачі та 4 бочки для перевезення соняшникової олії. Кернел частково компенсував вартість закупленої техніки.

Крім того, в компанії планують впровадити 100% електронний документообіг з партнерами-перевізниками та запустити е-ТТН у співпраці з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Нагадаємо, компанія «Кернел» у співфінансуванні з USAID планує закупити обладнання для терміналу на Дунаї. Він знаходиться в порту Рені і спеціалізується на перевалці соняшникової олії та шроту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus