ТІС-Зерно і ТІС-Міндобрива не належать мені ні на 1%. Це власність Федоричева — Ставніцер

Акціонер та засновник компаній «ТІС» та «М.В. Карго» Андрій Ставніцер заявив, що не має жодного відношення до терміналів «ТІС-Зерно» та «ТІС-Мінеральні добрива».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Термінали «ТІС-Зерно» та «ТІС-Мінеральні добрива» не належать мені на жодний відсоток. Цими підприємствами володіє Олексій Федоричев. Олексій повністю викупив термінали на початку 2000-х років, і з того часу керує ними одноосібно», — наголосив Ставніцер.

Він зазначив, що у терміналів «ТІС-Зерно» та «ТІС-Мінеральні добрива» свої команди, окрема система управління, своє ціноутворення та цінова політика.

Читайте також: Трейдери переводять свої проблеми на нас — працівник терміналу ТІС про повернення зерна фермерам

«Ми стоїмо на одній землі, користуємося однією залізничною мережею та загальною електросистемою. Історично нас об'єднує один бренд, тому що на початку шляху ми разом будувалися та розвивалися. Проте я не впливаю на рішення цих терміналів і не можу нести відповідальності за їхню господарську діяльність», — додав Ставніцер.

Нагадаємо, два українські підприємства постраждали через недобросовісну поведінку зернотрейдерів і терміналу. Розірвання трейдерами контрактів через закриття «зернового коридору» призвело до того, що на терміналах ТІС-Зерно та ТІС-Міндобрива накопичилось чимало збіжжя. Наслідком довготривалого зберігання зерна на терміналах ТІС стало його псування.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus