БТУ-ЦЕНТР та Кернел підписали меморандум про глобальне стратегічне партнерство

6 грудня 2023 року компанія «БТУ-ЦЕНТР» та агрохолдинг «Кернел» підписали Меморандум про стратегічне партнерство, взаємовигідну співпрацю та поєднання зусиль.

Про це повідомила пресслужба «БТУ-ЦЕНТРу».

Компанії планують:

  • продовжити співпрацю в біологізації рослинництва, впроваджуючи біологічні рішення у технології вирощування,
  • спільну діяльність у проєктах з декарбонізації агросектору України,
  • відновлення ґрунтів, що постраждали внаслідок воєнних дій, шляхом проведення сумісних досліджень.

«БТУ-ЦЕНТР та KERNEL відкривають нову сторінку двостороннього партнерства. За час багаторічної співпраці ми накопичили багато знань та досвіду. Протестували десятки практичних інструментів біологізації. Впровадили їх на сотнях тисяч гектарів земель агрохолдингу та отримали високу врожайність з одночасним зменшенням хімічного навантаження на ґрунти. Попереду амбітні плани. Тож сподіваємося, що це партнерство сприятиме спільній ефективній діяльності та загалом посилить позиції агросектору України», — зазначив генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР Владислав Болоховський.

Читайте також: Кернел і БТУ-ЦЕНТР запускають проєкт Польова студія

«За час співпраці з БТУ-ЦЕНТР ми стали більше ніж партнерами. Адже нас об’єднує велика мета – працювати разом на результат у рамках агросектору всієї країни. Нам є куди зростати і як посилювати спільні досягнення. Тож підписанням меморандуму ми поєднали зусилля у напрямку біологізації рослинництва та відновлення родючості ґрунтів задля відбудови аграрного сектору України. Що особливо важливо в боротьбі з наслідками воєнних дій на сільськогосподарських землях», — додав директор агробізнесу компанії «Кернел» Ігор Чикін.

Нагадаємо, у травні 2023 року «БТУ-ЦЕНТР» та «Астарта» підписали меморандум про стратегічну співпрацю та партнерство.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus