Аграрний YouTube 2021: що дивились аграрії минулого року?

Аграрний YouTube 2021: що дивились аграрії минулого року?
Аграрний YouTube 2021: що дивились аграрії минулого року?
Джерело фото: Latifundist.com

YouTube-канал Latifundist у 2021 році продовжив почату справу і висвітлював для аграріїв найцікавіше у форматі відео. Це чудовий спосіб провести вечір, та і не тільки вечір, а й у будь-який зручний час доби відволіктися від буденності й переглянути відеоролик про відому персону на аграрному ринку, резонансну подію чи побувати на віртуальній екскурсії на підприємстві. У матеріалі ми відібрали для вас ТОП-10 відео 2021 року з нашого каналу. Приємного перегляду!

  1. Роман Лещенко — Земельний реформатор

Перше місце на каналі здобув відеоролик з наймолодшим аграрним міністром України Романом Лещенком. У ньому він розповідає про дитячі мрії, батьків, сім’ю, чому в один момент довелося покинути успішну юридичну практику і почати займатися агробізнесом. А також про те, яким був його шлях у політику, як рухав земельну реформу і чому в душі відчуває себе козаком. Відео вже набрало 158 тисяч переглядів.

Читайте також: Правила жизни Романа Лещенко: Сегодня я не представляю себя без агро

  1. Яковишин про ринок землі, корупцію, монокультуру, озброєну охорону

Друге місце займає інтерв’ю з Леонідом Яковишиним. Вже не вперше його інтерв’ю у топі на на нашому каналі. Хто він, людина, яка ламає стереотипи? До речі, рум тур мавзолеєм і порада, як одружитися за 24 години, теж є у цьому відео.

Читайте також: Леонид Яковишин: Излишки урожая храню на элеваторе в зерне, а не в деньгах на счетах

  1. Агрофутбол. Хто із аграріїв купує футбольні клуби?

Відеопроєкт про агрофутбол посідає третє місце. Половина футбольних команд Прем'єр-ліги України належить чи спонсорується агросектором. Навіщо аграрії купують футбольні клуби? Дізнаємося далі…

Читайте також: День, когда хлебопекари победили шахтеров. Что известно о владельце ФК Агробизнес?

  1. Бізнес чи хобі: навіщо Тігіпкам буйволина ферма на Чернігівщині

Четверте місце відаємо відеоролику про буйволину ферму Сергія Тігіпка. У відео ви не тільки побуваєте на віртуальній екскурсії фермою TASbio, але й дізнаєтесь, яка різниця між буйволиним і коров'ячим молоком, які продукти з нього виготовляють та наскільки чистоплотні й примхливі буйволи порівняно з іншими тваринами.

  1. Юрій Дробязко — Аграрний диктатор

Одне з найдовших, але дуже цікавих інтерв’ю вийшло з Юрієм Дробязком, про якого ходить більше чуток, ніж перевірених фактів. В агробізнес потрапив від нудьги, а бізнесом почав займатися, щоб мати гроші. На його підприємствах немає агрономів, а є технологи. На свої поля він воліє дивитися з літака. Саме тому цілеспрямовано викуповує сільгоспаеродроми і приводить їх до ладу. Що ще ви не знали про аграрного дикторатора? 

Читайте також: Правила жизни Юрия Дробязко: Нет плохих бизнесов, есть плохие руководители

  1. Олег Крижовачук: я не вірю в те, що з Женеви можна керувати землею

Не менш цікаве вийшло інтерв’ю з Олегом Крижовачуком, який стверджує, що неможливо ефективно управляти агропідприємством дистанційно і що тваринництво — це точно не соціальний проєкт. Чому директор агропідприємства «Україна» так вважає та які поради може дати? Чому впевнений, що його підприємство не по зубах жодному холдингу?

Читайте також: Олег Крижовачук: Я не вірю в те, що з Женеви можна керувати землею

  1. Project «ВРОДИЛО» — ВРОДИЛО (Official Music Video / UA Version)

Музичний проєкт «ВРОДИЛО» за підтримкою Latifundist Media займає сьоме місце. Ох, і наробило це відео галасу. Які тільки коментарі ми не отримали від аграріїв. Хтось осудив, хтось підтримав, хтось від душі посміявся, але байдужих не було. А ви що скажете?

  1. Ціни на соняшник падають, чорні списки аграріїв, що з погодою

Восьме місце займає огляд ринку зернотрейдингу з директором аналітико-консалтингової компанії Barva Invest Юрієм Гаврилюком. Він розповідає про причини та наслідки падіння цін на соняшник влітку 2021 р., рекордні форвардні контракти і чи потрібен український USDA.

  1. Як виготовляють майонез, кетчуп і макарони на заводі?

Минулого року наша команда побувала в гостях у компанії «Чумак», яка першою в Україні почала випускати кетчуп. Тож, якщо хочете знати, як виглядає процес виготовлення соусів і макаронів на заводі — гайда на онлайн-екскурсію!

Читайте також: Болоньезе на украинский лад: производство «Чумак»

  1. Виробництво рослинних олій: як це зроблено

Чи правда, що пальмова олія шкідлива для організму? Як в Україні переробляють тропічні масла? Як виглядає виробництво спеціалізованих  жирів та маргаринів для харчової промисловості? На ці питання знайдете відповіді у відео, яке замикає рейтинг. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus