Tradomatic

Платформа для торгівлі агропродукцією
2627

Tradomatic — це професійний інструмент для торгівлі агропродукцією. На платформі можна продавати і купувати соняшникову олію, соняшник, пшеницю, кукурудзу, сою, ріпак і ячмінь — в один клік та за найкращою ціною.

Керують платформою Tradomatic Юрій Гаврилюк та Рита Пешкіна.

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Профіль бизнесу Tradomatic

На платформі є три основні функціонали, які об'єднують усіх гравців ринку: 

  • Аукціони  інструмент, який дає змогу отримати максимальну ціну за товар і отримати найбільше охоплення ринку. Система автоматично сповіщає менеджерів закупівлі всіх покупців обраного товару. 
  • Аналітика  розділ, у якому користувач може створити аналітичну панель. Дозволяє стежити за обраним товаром на ринку. З аналітичної панелі Tradomatic можна перейти від перегляду цін до безпосереднього укладення угоди, що відрізняє від будь-якої дошки оголошень.
  • Індикативи  функціонал для великих покупців, які ведуть активну закупівлю на СРТ/DAP базисах. Розміщення індикативів дає змогу користувачам менше ніж за 1 хвилину повідомити всіх гравців ринку про свої ціни або зміни.

На AgTech-платформі зареєстровані основні великі та середні гравці ринку (як продавці, так і покупці): ADM, Bunge, Cofco, Cargill, Louis Dreyfus Company, Glencore, Kernel, НІБУЛОН, Spike Trade, Olam, Agroprosperis, МХП, ДПКЗУ, BayWa Group, Ambar Export, Soufflet Group, HermesTrading  та інші.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Гаврилюк Юрій
Партнер і директор консалтингово-аналітичної компанії

Контакти