Культиварій відкрив новий курс про повний цикл виробництва кукурудзи — Цариця полів

Стартує новий навчальний курс освітньої платформи «Культиварій» «Цариця Полів» — профільний широкомасштабний курс, що охоплює повний операційний цикл кукурудзи від підбору насіння до продажу в порту.

Курс буде корисним для сільгоспвиробників або інвесторів в агробізнес, хто хоче стабільно вирощувати кукурудзу з високою маржинальністю незалежно від погодних умов та економічної ситуації в країні.

30 досвідчених українських та іноземних спікерів у більш ніж 40 лекціях розкажуть про планування сезону, технології вирощування, зберігання та продажу головної експортної агрокультури України. У рамках курсу учасники також отримають 8 практичних занять, виїзди на господарства з практиками та спікерами курсу, що допоможе аграріям вийти на новий рівень підготовки до сезону.

Раніше курс вже представили на бізнес-конференції OkAgro, програма та спікери зацікавили багатьох аграріїв та учасників ринку.

Серед спікерів курсу:

«Завдяки цьому курсу аграрії зможуть самостійно програмувати свій кукурудзяний результат, розраховувати дію агрономічних та економічних факторів, що впливають на нього. Разом зі спікерами хочемо допомогти сільгоспвиробникам виростити високопродуктивну кукурудзу за оптимальні гроші. А далі — виважено продати врожай за гарною ціною», — зазначила керівник освітньої платформи «Культиварій» Олександра Камишина.

Хочете бути прогресивним аграрієм, у якого кукурудза «вистрілює» не лише у добрий для неї рік, а постійно? Перейдіть за посиланням і замовляйте курс. Подробиці за тел. +38 (050) 023-89-87, e-mail: kultivariy@latifundistmedia.com.

Нагадаємо, що якщо дивитися на сильні сторони українського ринку зернових — Україна як зерновий експортер, більша прогнозованість самого ринку, ніж у Росії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus