Latifundist.com запустив новий проєкт — Від поля до порту

Latifundist.com запустив новий проєкт — «Від поля до порту» про те, як вирощувати, зберігати й вигідно продавати українські зернові та олійні культури.

Разом із компанією «УДГ Трейдинг» та директором аграрного напрямку компанії Михайлом Тимощуком Latifundist.com запускає новий проєкт, у якому говориться про основні культури (кукурудза, соняшник, пшениця, ріпак та соя) — від посіву в полі до перевезення в порт. Цього разу мова йде про кукурудзу.

Читати по цій темі: Від поля до порту: кукурудза. Як вирощувати, зберігати й вигідно продавати

У першому випуску проєкту розглядаємо: 

  • оптимальні строки посіву та збирання кукурудзи, нюанси останніх років у цих операціях;
  • особливості вегетаційного періоду;
  • хвороби та показники якості для кукурудзи;
  • підходи у логістиці кукурудзи, її зберіганні та сушінні.

Експерти «УДГ Трейдинг» допомогли проаналізувати цінову ситуацію останніх років з кукурудзою, оптимальні моделі її продажу. Крім того, вони спрогнозували основні чинники, які будуть впливати на вартість зернової у 2022 р.

Наостанок проаналізували експорт культури, аспекти її логістики в сезоні, а також найвигідніші шляхи продажу.

 Нагадаємо, що в м. Одеса 24 лютого 2022 р. відбудеться ODESSA GRAIN FORUM за темою — «Очікування від сезону-2022». На форумі як спікери виступатимуть: представники державних структур, трейдери, термінали, логісти, агрохолдинги, фрахтувальники, вузькі фахівці.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus