Бажання уберегти урожай підштовхує агрохолдинги до співпраці

«‎Епіцентр Агро»‎ допомагає рятувати врожай колег з районів, де тривають бойові дії — приймає зерно на зберігання в інших холдингів.

Про це розповіла керівник центрального офісу департаменту з аграрних питань «Епіцентр Агро» Світлана Нікітюк в матеріалі «Українські елеватори в умовах війни‎»‎ на Elevatorist.com.

За її словами першочергові задачі елеваторів компанії залишаються незмінними — забезпечити якісне зберігання зерна на поки ще невизначений термін, адже всі вірять в перемогу України, справа лише у часі.

«Паралельно елеватори приймають збіжжя інших холдингів, допомагаючи рятувати зерно з небезпечних областей. Декілька елеваторів відвантажують пшеницю на наші млини на переробку на борошно для забезпечення продовольчої безпеки держави. Також елеватори відвантажують наше зерно та зерно сторонніх поклажодавців по підписаним контрактам на Європу. Звичайно не в тих обсягах, як ми звикли, але вся команда вірить в ЗСУ, вірить в перемогу і вірить в те, що вже зовсім скоро держава почне експортувати зерно через порти для уникнення світового голоду та відновлення економіки держави», — наголосила керівниця.

Нагадаємо, що Епіцентр Агро розпочав посівну ярих культур під врожай 2022.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus