Контінентал виділив майже 20 млн грн на гуманітарну допомогу

З першого дня повномасштабної війни компанія «Контінентал Фармерз Груп» допомагає ЗСУ, теробороні та населенню. Уже майже 20 млн грн виділено на гуманітарну допомогу.

Про це йдеться в матеріалі «Зміна виробництва та підтримка армії: як у воєнних умовах працює Контінентал Фармерз Груп‎»‎ на Latifundist.com.

Зазначається, що відправлено понад 2,5 тис. т картоплі, вирощеної на полях компанії. Щоденно 60 т овочів доставляють у різні куточки країни, де є потреба в продовольстві. Також закуповують одяг, взуття, термобілизну, спальні мішки, аптечки, тепловізори, біноклі та доправляють вантажі на передову.

«Найпоширенішим запитом залишається пальне. Вже понад 1,8 млн грн виділено на забезпечення паливно-мастильних матеріалів‎», — відмітили в компанії.

Додається, що також «Контінентал» передала зі свого автопарку 22 машини: 13 вантажних, 6 легковиків та 3 автобуси. Крім того, надала акумулятори, прожектори, автомобільні шини та дефіцитні сьогодні електрогенератори.

Нагадаємо, що компанія Контінентал Фармерз Груп розпочала весняну посівну кампанію 2022.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus