Variant Irrigation планує у червні відновити штатне виробництво зрошувальних систем

Харківський виробник зрошувальних систем ТМ Variant Irrigation переносить виробничі потужності на Західну Україну.

Про це повідомив комерційний директор Variant Irrigation Ілля Жемелінський у матеріалі «Як змінилися ціни та попит на дощувальну техніку під час війни» на Latifundist.com.

Він зазначив, що з 24 лютого упродовж декількох тижнів головним пріоритетом для компанії були безпека співробітників та їх родин. А оскільки виробництво знаходилось в Харкові, був організований вивіз співробітників на більш безпечну територію. Згодом, за словами Іллі Жемелінського, керівництвом компанії було прийнято рішення про релокацію.

«Через декілька тижнів стало зрозуміло, що потрібно відновлювати роботу, адже співробітників потрібно підтримувати і у фінансовому плані. Оперативно прийняли рішення про релокацію виробництва», — розповів комерційний директор.

Читати за темою: «‎ТОП-10 производителей оросительного оборудования за 1 полугодие 2021 г»‎

Акцентується, що оскільки Variant Irrigation входить в групу компаній (виробнича група Variant Group складається з 12 металообробних підприємств, власником якої є Данііл Шуфані, — прим. ред.), то це питання вирішувалося відразу по всій групі. І вже з березня була проведена часткова релокація виробництва у західну частину України.

«Ми вже запустили виробничі майданчики в Мукачево та Хмельницькому. На стадії запуску майданчик у Львові», — наголосив Ілля Жемелінський.

Він додав, що в першу чергу вивозилося і запускалося обладнання для металообробки, бо частина верстатів працювала на експортні замовлення. Проте вже в червні, за словами комерційного директора, буде запущено штатне виробництво зрошувальних систем.

Нагадаємо, що Variant Irrigation проведе сервісне обслуговування зрошувальної системи будь-якого виробника.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus