НІБУЛОН очолив новий генеральний директор

Новим генеральним директором компанії «НІБУЛОН» став Андрій Вадатурський. Він перейняв управління компанією після смерті засновника холдингу, його батька Олексія Вадатурського.

Про це повідомила пресслужба «НІБУЛОН».

«‎Я змінив свого батька на посаді генерального директора компанії «НІБУЛОН» після його трагічної смерті разом із моєю матір’ю 31 липня поточного року. Війна не лише позбавила компанію її засновника, але також серйозно порушила її роботу та виконання основних завдань. Постраждало все наше виробництво, логістика та експортні можливості», — відмітив генеральний директор «НІБУЛОН» Андрій Вадатурський.

Відзначається, що 20% активів компанії знаходяться в умовах тимчасової окупації в південних та східних регіонах України, а обсяги експорту компанії різко впали у порівнянні з попередніми роками.

Читайте також: «‎Правила жизни Алексея Вадатурского: не чувствую себя долларовым миллионером»

За словами Андрія Вадатурського, оскільки сьогодні компанія «НІБУЛОН» не може працювати у звичному режимі, транспортні витрати для аграріїв зросли в десять разів. Це зменшило їхні прибутки та призвело до суттєвого підвищення цін для кінцевого споживача.

«‎Я радий повідомити, що ми закінчили перший етап будівництва нового терміналу компанії «НІБУЛОН» в Ізмаїлі Одеської області, який розпочав мій покійний батько. Це допоможе нам пом’якшити збій використання наших встановлених експортних маршрутів»‎, — розповів генеральний директор «НІБУЛОН».

У компанії заявили, що ці та інші нещодавні інвестиції компанії «НІБУЛОН» допоможуть зберегти позиції на ринку та забезпечать стабільність бізнесу і незалежність від тимчасового зернового коридору через Одесу.

Андрій Вадатурський також згадує, що у своєму останньому «Зверненні власника» його покійний батько Олексій Вадатурський написав: «Чим більше ти хочеш зробити для своєї країни, тим складнішими стають виклики. Чим більше ти хочеш віддати, тим більше сил маєш витратити». Ці слова особливо актуальні сьогодні.

«‎Мій батько був титаном вітчизняного аграрного сектору, справжнім Героєм України. Його вплив і відданість Україні та компанії «НІБУЛОН» є джерелом натхнення для всіх нас. Компанія «НІБУЛОН» символізує його стійкість та стійкість України, адже його девізом було «ніколи не здавайся!», — акцентував керівник.

Читайте також: «‎Олексій Вадатурський: Ніколи не здавайся!»

Нагадаємо, що Олексій Вадатурський та його дружини Раїси загинули внаслідок ворожого обстрілу Миколаєва 31 липня. 

Пізніше радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк назвав «точковий удар по відомій людині», яка була пов’язана з виробництвом та експортом зерна, «навмисним вбивством» та «резонансним терактом».

Французький журналіст Олів'є Труком, який спілкувався з ним напередодні загибелі стверджував, що Вадатурський знав, що росіяни полюють на нього.

Варто також нагадати, що «НІБУЛОН» найняв найбільший у світі незалежний інвестиційний банк Lazard для аудиту компанії та реструктуризації боргів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus