New Holland запустив програму з підтримки агробізнесу

Корпорація CNH Industrial рішуче засуджує війну, зініційовано російською федерацією, та продовжує підтримувати українських агровиробників. Розуміючи важливість безупинної роботи аграріїв, компанія New Holland запустила програму безплатного дефектування техніки своїх клієнтів.

Про це повідомляє пресслужба компанії New Holland.

Зазначається, що в рамках підтримки українських сільгоспвиробників компанія New Holland допоможе аграріям зробити дефектування техніки, а саме: зробить повну діагностику двигуна, системи охолодження, паливної системи, валу відбору потужності, трансмісії (зчеплення, коробки передач та роздаткової коробки), гідравлічної системи, елементів рульового управління, переднього та заднього мостів, гальмівної системи, рами, кабіни та електрообладнання власним коштом. 

В компанії додають, що програма поширюється також й на самохідні обприскувачі SPF Guardian та комбайни: від найменшого TC 5 до найбільш продуктивного CR 10.90, а також кормозбиральних FR.

«Програма реалізовується потужностями офіційних дилерів виробника. Сертифіковані майстерні, сучасний інструментарій, дипломовані спеціалісти, які щороку підвищують свою кваліфікацію. Якісно високий рівень сервісу — одна з головних причин успіху техніки New Holland в Україні. Це також означає, що навіть при великій завантаженості майстерень оцінка стану техніки виконується без затримок, уважно й точно», — зауважують в компанії. 

Як зазначають в компанії New Holland, програма допоможе підготувати техніку до наступного сезону польових робіт, а також відновити пошкоджену техніку внаслідок дій країни-терориста росії.

«Ініціатива New Holland передусім розрахована на тих, чия техніка напряму постраждала від війни, але участь в ній може взяти будь-який власник техніки New Holland. Зверніться до свого дилера New Holland, щоб отримати професійне дефектування техніки коштом виробника, найвигідніші умови виконання ремонту або придбання запасних частин та додаткового обладнання», — повідомляє пресслужба New Holland.

Читайте також: «‎В Україні запустились на третину менше цукрових заводів. Чи буде Україна з цукром? Розпитали Олександра Коротинського»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus