Брендування АгроЕксперт 2-29.02, 1-31.03, 1-30.04.2024
Попередня новина
Європа готова фінансувати проєкти з декарбонізації та енергоефективності в Україні — Віктор Іванчик
Наступна новина
Посівні площі у сезоні 2022/23 скоротяться на чверть

У організаційній структурі НІБУЛОНу відбулися значні зміни

Компанія «НІБУЛОН» оголосила про значні зміни в організаційній структурі.

Про це повідомляє пресслужба.

Спільно з Deloitte була розроблена нова структура управління компанією задля  досягнення найбільш ефективного використання ресурсів та покращення операційних показників. Її основоположним принципом є делегування повноважень та відповідальності за ключовими напрямами багатопрофільної діяльності компанії. 

Відтепер основним органом з прийняття стратегічних рішень стане рада директорів, до якої входить генеральний директор, три невиконавчі директори, фінансовий директор, директор з торгівлі, директор з логістики, директор з агровиробництва, директор по роботі елеваторів, директор з персоналу, директор по взаємодії з органами влади та з правових питань.

Реорганізація також знайшла відображення в тому, як компанія окреслює власні напрями роботи. Так, всі види діяльності «НІБУЛОНа» відтепер розподілено між чотирма ключовими напрямами, а саме: трейдинг, логістика, агровиробництво та елеваторний напрям.

Кожен із директорів за напрямом матиме досить обширну зону відповідальності, зокрема:

  • Володимир Славінський, директор з торгівлі, нестиме відповідальність за комерційну діяльність в розрізі трейдингової активності компанії, а також закупівлі сільськогосподарської продукції.
  • Сергій Калкутін, директор з логістики, керуватиме та контролюватиме всі загальні аспекти відділу логістики; здійснюватиме моніторинг виконання міжнародних контрактів, забезпечення безперервного та ефективного використання всіх видів транспорту, якості та умов зберігання.
  • Костянтин Хмельницький, директор з агровиробництва, визначатиме стратегічний вектор розвитку агронапрямку, розроблятиме план дій його реалізації, включаючи інвестиційні програми та бюджетування.
  • Валерій Реуцой, директор по роботі елеваторів, визначатиме стратегічний вектор розвитку напряму зі зберігання зерна, включаючи інвестиційні програми та бюджетування, визначатиме можливості виходу в нові регіони.
  • Ольга Бабаніна, фінансова директорка, здійснюватиме контроль за такими напрямами, як бухгалтерія, підготовка бюджету, інвестиційне планування та аудит, стратегічне планування, звітність, підтримуватиме зв’язки з банками.
  • Яна Романенко, директорка з персоналу, розроблятиме та впроваджуватиме HR план та стратегію з підтримки всіх операційних цілей компанії; впроваджуватиме нову корпоративну культуру; розроблятиме комплексну стратегію найму та утримання персоналу, нову систему винагородження та КРІ; працюватиме над проєктом кадрового резерву, наступництва, запроваджуватиме оцінку, навчання та розвиток та ін.
  • Михайло Різак,  директор по взаємодії з органами влади та з правових питань, відповідатиме за нормативну базу морського комплексу та морське право; юридичний супровід діяльності компанії; представлятиме її інтереси у всіх державних інституціях, судах усіх юрисдикцій та ін.; розроблятиме план сталого розвитку; займатиметься питаннями земельних відносин та оренди тощо.

В компанії зазначають, що це лише початок змін організаційної структури і вже найближчим часом буде прийнято рішення про подальшу оптимізацію бізнес процесів. Також, під час перехідного періоду для працівників проводитимуться тренінги та навчання за напрямами, відбудеться чіткий розподіл зон повноважень та відповідальності, щоб кожен зміг максимально ефективно розподілити свої зусилля у подальшому для злагодженої роботи всіх підрозділів.

Нагадаємо, що згідно даних Agrohub HR360 Benchmarking, системного скорочення персоналу на українському ринку під час війни не спостерігалося.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus

Матеріали по темі