Олександру Камишіну продовжили повноваження на посту голови Укрзалізниці до 31 березня 2022 року

Олександр Камишін, голова правління АТ «Укрзалізниця» (УЗ)
Олександр Камишін, голова правління АТ «Укрзалізниця» (УЗ)
Джерело фото: Latifundist.com

Кабінет Міністрів України вніс зміни до складу правління «Укрзалізниці» (УЗ). Так, КМУ продовжив повноваження голови «Укрзалізниці» Олександра Камишіна до 31 березня 2022 р. 

Про це свідчить дані постанови КМУ.

Згідно із повідомленням, КМУ уповноважив державного секретаря Міністерства інфраструктури Андрія Почтарьова на підписання контракту з головою правління акціонерного товариства «Укрзалізниці» Олександром Камишіним. Крім того, він, у свою чергу, підпише контракти з членами правління «Укрзалізниці».

Видання «ЦТС» писало, що голова правління акціонерного товариства УЗ Олександр Камишін працює без контракту. Крім того, винагорода за період його роботи не нараховувалася і не виплачувалася.

Олександр Камишін в інтерв'ю для видання «НВ» акцентував, що дуже спокійно говорить на цю тему, бо один із його попередників мав трирічний контракт, а пропрацював шість місяців. В іншого — узагалі не було контракту, а він пропрацював двічі по п’ять місяців.

«Тому моє ставлення до УЗ не співвідноситься з тим, чи є контракт, чи немає контракту. Я у своїй діяльності керуюсь довготривалими горизонтами. Зараз ми розраховуємо плани робіт на 3 роки, бо в інфраструктурі інакше неможливо. Мені цікаво зібрати на УЗ команду, яка вміє будувати. Ми піднімаємо проєктну документацію десятирічної давнини, робимо коригування проєктів та запускаємо будівництво», — прокоментував Олександр Камишін в інтерв'ю.

Читати по темі: Перевезення вантажів Укрзалізницею: нові правила і що з цінами на зерновози

Зазначається, що КМУ також постановив припинити 31 грудня 2021 р. повноваження члена правління акціонерного товариства «Українська залізниця» Романа Черніцького у зв’язку із закінченням строку повноважень. Крім того, тимчасово, до 31 березня 2022 р., було обрано та призначено 1 січня 2022 р. членами правління УЗ Павла Цубера та Євгена Шрамка.

Нагадаємо, що виставлені на аукціони зерновози принесли майже 480 млн грн прибутку УЗ.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus