Експерт розповів про способи поповнення обігових коштів агропідприємств

Кредитування на поповнення обігових коштів, в тому числі з метою купівлі пального, може бути здійснено як в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9», так і за стандартними програмами. 

Про це йдеться в матеріалі: «Міфи та правда про отримання агрокредитів під час війни‎»‎ на Kurkul.com.

Зазначається, що достатньо подати заявку та надати спрощений пакет документів до найближчого відділення банку. Окрім цього Ощадбанк пропонує програми з компаніями партнерами.

«На придбання добрив, насіння та засобів захисту рослин Ощадбанк спільно з компаніями Syngenta, UKRAVIT, УкрАгоКом, OSTCHEM RETAiL пропонує ставки від 0,01%, без комісії за надання кредиту та гнучкими графіками погашення, в тому числі зі сплатою всієї суми боргу в останній місяць користування кредитом‎», — відмітили в банках.‎  

Читайте також: «‎Наталія Буткова-Вітвіцька: Поки діє програма 5-7-9%, аграрії можуть розраховувати на дешеві кредити»‎ 

Відзначається, що окремо, з компанією OSTCHEM RETAiL запроваджено акцію:при фінансуванні клієнтів на придбання мінеральних добрив за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9» — знижка 500 грн/т.

Нагадаємо, що Ostchem, який об'єднує підприємства азотної хімії Group DF, втратив контроль над Сєвєродонецьким «Азотом».

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus