Вплив війни та перспективи — експерти обговорять проблеми зернового ринку на Grain Ukraine-2023

Вже 30-31 травня ключові гравці аграрного ринку зберуться в Києві на зерновій конференції Grain Ukraine-2023. Програма обіцяє бути дуже насиченою. Головна тема цього року — «Український аграрний бізнес: розвиток в умовах війни»

Під час офіційної програми експерти говоритимуть про вплив війни в Україні на міжнародний ринок зерна, перспективи та обмеження євроінтеграції України в агросфері, безпеку та надійність логістичних ланцюжків, очікування зернотрейдерів на новий сезон, перспективи українського зерна на основних ринках збуту (Євросоюз, Африка, азійські ринки), диверсифікацію агрохолдингів та плани відбудови на 2023/2024 роки.

Серед спікерів події — перші особи аграрних холдингів та зернотрейдерів, представники влади та експерти ринку:

Всього на події виступить понад 40 спікерів  експертів ринку та офіційних осіб, серед учасників конференції — більше 400 ключових гравців зернового ринку.

В перший вечір події в партнерстві з Superhumans відбудеться благодійний вечір та аукціон на підтримку аграріїв, які втратили кінцівки під час війни.

Дізнатися більше та забронювати участь у конференції ще можна на сайті події grain-ukraine.com.

Слідкуйте за новинами конференції:

Facebook

LinkedIn

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus